Szállás árak Mackólak Vendégház

Mackólak Vendégház

Címlap » Hosszúhetény » Hosszúhetényi szállások » Mackólak Vendégház » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Mackólak Vendégház

Fülesmackó és Soványmedve két rakoncátlan medvebocsával együtt szeretettel vár Téged most elkészült Mackólakukban Pürspökszentlászlón.

Pécstől l9-km-re, a Zengő lábánál, gyönyörű, érintetlen, mesébe illő természeti környezetben, egy csöndes, 19 lelket számláló, pozitív kisugárzású falucskában élünk, melyet egy püspöki kastély, egy arborétum és egy lelkigyakorlatos ház varázsolnak még bensőségesebbé.

Mackólakunkban kényelmes pihenő helyet biztosítunk medvebocsokkal érkező mackócsaládoknak és kisebb medvecsoportoknak egyaránt. Amennyiben a natúrkonyha (természetes ételek) híve vagy, szívesen kényeztetünk Téged saját ihletésű, és készítésű natúrkonyhai remekeinkkel. Megkóstolhatod almáriumunkban rejlő különféle erdei mézeinket és házi befőzésű biolekvár különlegességeinket, ihatsz frissen fejt tehén- vagy kecsketejet, ehetsz szabadtűzön sült mackólaki tönkölybúza kenyeret, s ha ízlik, haza is vihetsz belőlük.
(Amennyiben konzervatív medve vagy, és a hagyományos ételekhez ragaszkodsz, hozz juthatsz nálunk ilyen jellegű elemózsiához is.)

Ha úgy döntesz, hogy kibújsz a barlangodból, bejárhatod a környező erdőket, csúcsokat, megkeresheted az elrejtett kis kápolnákat, elcsöndesedhetsz. Kizökkenhetsz végre a hétköznapokból. Télen kedvedre síelhetsz, szánkózhatsz, lovasszánozhatsz.
Nyáron tanulmányozhatod és gyűjtheted a gyógynövényeket, túrázhatsz, fáramászhatsz, fűzfasípot készíthetsz, kerékpározhatsz és akár lovagolhatsz, zabot hegyezhetsz! Megcsodálhatod a csillagos szentlászlói égboltot, vagy csak egyszerűen élvezheted az itt és most-ot.

Mackólakunk szívesen ad helyet különféle testi-lelki megújulást hozó tanfolyamoknak. Vegyél részt mackólaki tanfolyamainkon! Itt ellesheted a kézművesség titkait, elmerülhetsz az intuitív főzés rejtelmeiben természetes alapanyagokból.
Szemügyre veheted és ha tetszik, magaddal is viheted Fülesmackó által festett üvegeinket, kavicsainkat, batikolt terítőinket, pólóinkat, különböző magvakból készített mandaláinkat, szárazvirágokkal díszített gyertyáinkat, szeretteidnek elküldheted egyedi képeslapjainkat ill. velünk énekelhetsz és megtanulhatsz szép ősmagyar énekeket.

Jelszavunk: Vanni jó! (Kisebbik medvebocsunk bölcs mondása.)

Megközelítés: Pécstől Hosszúhetényig autóbusszal, onnan kb. 3 km séta erdei úton. Sok csomaggal érkezőknek, vagy kényelmet kedvelő medvéknek szívesen álunk rendelkezésére mackószállító mikrobuszunkkal.

Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Gyermekbarát, Falusi turizmus, Hegyvidék
  • TELEPÜLÉS
    Hosszúhetény
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Vendégház
  • CÍM
    7694 Hosszúhetény, Püspökszentlászló utca 10
További találatok: | | | 4 | |
További találatok: |
Település ismertető
  • Hosszúhetény

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...